RESULTATEN | ERVARINGEN
 

ERVARINGEN

Joachim:

"Via een gelukkig toeval kwam ik bij terecht bij Christine Wagner en Body Talk Amsterdam. Voor mij is het belangrijk om te weten wie de persoon 'achter' de behandelaar. De sessies vinden plaats in haar huis. De sfeer en inrichting van het huis gaven me eigenlijk direct het vertrouwen om me helemaal over te geven. Wat ik verder ideaal aan de sessies met Christine vind, is haar no nonsense, straight forward aanpak gecombineerd met oprechte betrokkenheid, vriendelijkheid en kundigheid. Dat komt ook terug in de methode van Body Talk. In plaats van langdurige analyses van wat er aan de hand is, ligt de aandacht bij het realiseren van nieuwe verbindingen in je systeem. Om het resultaat daarvan te merken is het niet nodig om precies te weten waar er precies aan gewerkt is, maar aangezien ik zelf beschouwend van aard ben, vraag ik dat wel altijd na afloop van de sessie. Op die manier herken ik de veranderingen ook terug in mijn dagelijks leven. Alles kort samengevat: het Body Talk System werkt en de manier waarop Christine het praktiseert versterkt het weldadig effect op lichaam & geest!"


Iris:

"Tijdens een lastige periode van scheiding ben ik via een vriendin bij Christine gekomen. Spanningen en emoties hadden zich vastgezet in mijn nek, onderrug en bekkengebied. Ik had last van uitstralende pijn in mijn benen en ook kon ik moeilijk in slaap komen. Christine heeft mij geholpen met het opsporen van blokkades. Zij liet mij daarin zien hoe vastgeroeste overtuigingen, gepieker en stress lichamelijke klachten kunnen veroorzaken. In 3 heerlijke behandelingen waren de probleemplekken ontspannen en de pijn verdwenen, het stroomde weer! Én zij heeft mij een techniek geleerd die ik kan toepassen zodat ik beter inslaap."

Kathelyne:

"Omdat de folder van Christine me aansprak heb ik voor een algemene lichamelijk check een sessie gepland, het zijn er uiteindelijk 3 geworden. Elke sessie gaf nieuwe inzichten. Christine’s begeleiding is inspirerend en geruststellend. Het is verbluffend hoeveel je uit deze methode kunt halen. Na een aantal maanden is de werking nog steeds voelbaar. Dankjewel!"

Caroline:

"Ik kwam bij Christine in moeilijke periode waarin ik geen specifieke klachten had maar erg gespannen was en me graag fysiek beter wilde voelen. Het persoonlijke gesprek voorafgaand aan de behandeling was erg prettig. Tijdens de eerste behandeling wist Christine direct bij de kern de komen van waar ik last van had, door op een hele subtiele manier te ‘luisteren’ naar mijn lichaam. Met slechts enkele aanrakingen gebeurde er veel. Na die eerste behandeling voelde ik me zeer opgelucht en veel beter. Tijdens volgende behandelingen kwamen er steeds andere onderdelen aan de orde die van grote invloed zijn op mijn welzijn en persoonlijke groei. Na de behandeling valt een en ander altijd als puzzelstukjes in elkaar. Soms met een korte toelichting van Christine over de belangrijkste dingen die ze tegengekomen is, maar het mooie is dat je lichaam de vragen en antwoorden zelf kent, dus lange analyses van wat er speelt, zijn niet nodig; oprecht body talk!"

Fazia:

"Ik had een jaar lang vreselijke onderrugpijnen. Zo erg dat ik geen enkele nacht kon doorslapen. Ik ben naar vele fysiotherapeuten en specialisten geweest, een scan laten maken en ook alternatieve geneeswijzen geprobeerd maar niets hielp.
Op aanraden van een vriendin ben ik bij Christine terecht gekomen. We hebben een lang en intens intake gesprek gehad en ik heb 1,5 uur op de behandeltafel gelegen. Hoewel ik voor mijn rug kwam, vertelde Christine mij na de behandeling dat volgens haar de aandacht naar mijn oren ging. Toen schoot het mij te binnen, dat ik ook al ruim 1 jaar enorme oorpijnen had. De oorpijn was alleen maar s' nachts. Als ik s 'ochtends opstond was het over en vergat ik het dus.
Door de behandeling van Christine had ik geen last meer van mijn oorpijnen! Ook mijn rugpijn is minder geworden.
Het mooie van de behandeling was dat het heel vredig en goed aanvoelde. Christine raakt je amper aan, maar er gebeurt van alles en nog wat in je lichaam. Ik ben nu een jaar verder en mijn oorpijn heeft zich niet meer geopenbaard. Onwijs bedankt Christine!
"

Rob:

"Even een kort bericht na de BodyTalk sessie: ik ben nu heel sterk weer, maar de afgelopen dagen was ik total loss en heb er helemaal aan toe kunnen gegeven, ik heb niks meer gedaan en alleen maar gekozen voor wat goed voor mij was. Ik mag vaststellen dat me dat heel goed gedaan heeft, pff, moest wel even door een diep dal gaan, maar voel me weer lekker en ben nu met kleine stapjes weer aan het werk."

Hans:

"Ik kwam bij Christine met een klacht over mijn rechtervoet. Ik kreeg een behandeling die zo ontspannend was, dat ik herhaalde malen bijna in slaap viel. Christine was ondertussen in stilte bezig met tikken, verbanden leggen tussen verschillende onderdelen. Allemaal handelingen waar ik niet veel van snapte. Maar toen de behandeling afgelopen was, was mijn klacht voor een heel groot deel verdwenen en dat is nu, een aantal maanden later, nog steeds zo."

Madhuri:

"BodyTalk geeft mij veel rust en vooral vaak inzicht op een dieper niveau dan waar ik met mijn bewustzijn bij kan. De thema's die uit een sessie naar boven komen naar aanleiding van lichamelijke klachten/signalen helpen mij een stap verder. Onlangs kreeg ik een sessie van Christine vanwege schouderklachten die ik had, pijnklachten hadden zich ontwikkeld tot een schouderpeesontsteking. Uit de BodyTalk werd duidelijk dat dit een signaal was dat ik op onbewust niveau angst had. Dit kon ik op meerdere vlakken plaatsen, en daardoor kon ik verder in zelfreflectie. Door rust, maar zeker ook door het inzicht via BodyTalk en het "zichtbaar" worden van de angst zijn de schouderklachten nu vrijwel verdwenen.
BodyTalk is voor mij ook een ontspanning doordat de ruimte en Christine zelf erg rustgevend zijn. Een mooi proces, waarin ik mijzelf antwoorden geef via mijn lichaamsenergie."

Muna:

"Sinds ik, nu tien jaar geleden, voor de eerste keer zwanger ben geweest, heb ik last van claustrofobie. Een akelige gewaarwording die ik daarvoor nooit had ervaren. Vooral vliegen ging mij al dagen voordat de trap zou worden opgehesen en de deur dichtgeklapt, angst inboezemen.
Ruim twee jaar geleden moest ik voor mijn werk naar Barcelona. Ik vertelde Christine hoeveel zin ik er in had, maar ook hoe erg ik er tegenop zag. Ik belandde op haar behandeltafel. Christine had net haar eerste Body Talk examens achter de rug. Ik was een praktijkoefening voor haar als beginnend behandelaar.
Ik vloog angstvrij naar Spanje, kwam angstvrij weer thuis en vlieg sindsdien zorgelozer. Enig onderhoud van mijn hervonden vertrouwen en rust in het vliegtuig blijft nodig. Maar ook een groot genoegen! Af en toe neem ik mijn plek op Christines behandeltafel heel graag weer eens in."